Finn ut mer om oss

vatvedtklinikken

Anne Gyro og Knut Eilert Karlsen

Grunnleggere av Vatvedtklinikken

Vatvedtklinikken ble etablert høsten 2023 av undertegnede, med ett sterkt ønske om å lage ett tverrfaglig og solid spesialisert fagmiljø for alle pasientgrupper. Klinikken ligger i et nytt bygg, på samme sted, og i stor grad med samme stil, som den gamle Vatvedt fabrikken fra 1910 som lå her tidligere, og som var en hjørnesteinsbedrift i Sarpsborg. Litt slik vi også ønsker at Vatvedtklinikken skal bli,- en hjørnestein i Sarpsborg Østre bydel. Klinikken vil også ha et tett faglig samarbeid med Global Aid Health Clinic i nordøstre India, som er en relativt nyetablert helseklinikk for fattige i området. Klinikken er etablert i ett område hvor Global Aid stiftelsen driver og støtter utdanning for over 2000 fattige barn og unge. For oss i Vatvedtklinikken faller dette arbeidet helt inn i vårt verdigrunnlag.

Organisasjonsnummer : 896 916 262

Historie om Vatvedtklinikken i Sarpsborg

Få områder i Norge har større historisk sus enn Sarpsborgs østre bydel. Det var her Olav Haraldsson bygde sitt slott i 1016 og som på den tiden var Norges maktsentrum. I dette området og videre langs Glommas nedre løp ble det i sin tid etablert noen av landets første næringer. Borregaard og Hafslund er fortsatt den dag i dag blant de store navnene i norsk industri. Vatvedt fabrikker etablerte seg akkurat på denne grunnen i 1910 som leverandør av tekniske installasjoner til omkringliggende industri, og selv om bygget Vatvedtklinikken holder til i er nytt, er det i stor grad bygget som den gamle fabrikkbygningen.

Da som nå ble folk syke og trengte hjelp fra helsepersonell. På grunn av vår velstand er helsevesenet vårt i dag langt mer utviklet, og folkehelsen er en helt annen enn den for menneskene som bodde i vårt område på den tiden da Norge ble industrialisert. Selv om mange sykdommer har forsvunnet takket være store medisinske fremskritt, blir folk fortsatt syke og sliter fortsatt med bekymringer og plager. Vi som jobber ved Vatvedtklinikken har lang erfaring innen våre fagfelt og har alle samme ønske om å kunne gjøre hverdagen litt enklere for de som måtte trenge det.

1. desember 2023 startet vi derfor opp Vatvedklinikken i Nansens gate 2B i Sarpsborg, med spesialister og helsepersonell med lang erfaring innen allmennmedisin, sexologi, gynekologi, generell kirurgi og urologi, uroterapi og generell helsehjelp. Vårt mål er å være en ledende helseaktør innen våre spesialistfelt med sterkt fokus på tverrfaglighet til beste for våre pasienter.

Vårt oppdrag er å levere omfattende, medfølende og pasientsentrert medisinsk behandling og å være en pålitelig helsepartner, forpliktet til å levere fremragende medisinsk behandling med empati og respekt for hver enkelt vi tjener. Vi streber etter å skape et innbydende miljø der pasienter føler seg verdsatt, respektert og støttet gjennom hele helsereisen.

Vårt mål er å være en ledende helseaktør innen våre spesialistfelt med sterkt fokus på tverrfaglighet til beste for våre pasienter. Ved å omfavne de nyeste medisinske teknologiene og fremme en kultur for kontinuerlig forbedring, streber vi etter å forbedre livskvaliteten for våre pasienter og positivt påvirke trivselen til hele samfunnet.

Hensikten med vår klinikk er å gjøre en positiv forskjell i livene til våre pasienter og samfunnet for øvrig. Vi er drevet av en dyp ansvarsfølelse for å gi eksepsjonell medisinsk behandling som er både tilgjengelig og omfattende. Vårt formål går utover å behandle sykdommer; vi er forpliktet til forebyggende helsetjenester og styrke individer til å føre en sunnere livsstil. Gjennom helseopplæring, tidlig oppdagelse og personlige behandlingsplaner streber vi etter å forbedre den generelle helsen og velværet til våre pasienter, og støtte dem i å oppnå sitt fulle potensial.

Våre verdier

Scroll to Top